De gepimpte bank van Stefaan

Vroeger passeerden er boten langs de Lieve en deze bank kan als rustplaats dienen om op de boot te stappen, om met de boot mee te zijn. Vroeger heette de Lieve trouwens het ‘Oud Liefken’ en ik hoop dat deze bank zorgt voor verliefde mensen, koppeltjes, mensen die zich hier eventjes kunnen nestelen om samen leuke momenten door te brengen.

 

(Lees verder onder de foto's.)

De bank van Stefaan voor de pimpactieDe bank van Stefaan na de pimpactie.

Er is een tafeltje voorzien zodat je het hier best gezellig kunt maken en kan komen picknicken of een glaasje drinken terwijl je geniet van het uitzicht. De achterzijde is enorm reflecterend gemaakt met een reddingsdeken, een deken die zorgt voor warmte op momenten dat je het nodig hebt. Bij wijze van spreken kan deze bank – en het gezelschap erop – jou warmte geven.

 

knop om naar het interview met stefaan te gaan

 

Coördinaten van deze bank: 51°07'59.4"N 3°33'53.6"E Klik hier voor meer informatie over het werk van Stefaan

 

Heb je zelf een creatief idee of ken je een plekje dat de moeite waard is om even bij stil te staan? Geef het door via onze kaart!

Team communicatie
06 Dec 2021
Geef jouw opmerking

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.